Michael Saylor sier at han ikke respekterer Bitcoin-forhandlere

Under et 2. oktober-intervju med Daniela Cambone-Taub fra Stansberry Research viste MicroStrategy-sjef Michael Saylor nok en gang sin sterke HODL-mentalitet ved å hevde at han ikke respekterer Bitcoin-handelsmenn:

«Jeg er ikke handelsmann. Jeg respekterer egentlig ikke handelsmenn. „

Saylor sier videre at han følger investeringsstrategien til Berkshire Hathaway-sjef Warren Buffett som krever å kjøpe eiendeler og ha dem i lang tid.

Hvorfor MicroStrategy ga gull videre

Som rapportert av U.Today, gjorde MicroStrategy et ekstraordinært grep ved å vedta Bitcoin som reserveaktiv. Den har anskaffet en hel del BTC på $ 425 millioner.

Verdens største business intelligence-firma så opprinnelig på gull, men bestemte seg da for å holde seg til sin digitale versjon.

Saylor forklarer at Bitcoin Era er „en uendelig vanskelig ressurs.“ I mellomtiden kan gull produseres av mennesker hvis det er nok insentiv.

Han bemerker at ingen investeringer i Bitcoin-gruvedrift faktisk kan produsere flere mynter:

“Hovedpoenget her er at hvis jeg legger hundre milliarder dollar i gullgruvedrift, vil jeg produsere mer gull (hvor mye mer vi kan diskutere). Hvis jeg legger hundre milliarder dollar i Bitcoin-gruvedrift, vil jeg ikke produsere mer Bitcoin. Jeg vil bare gi mer sikkerhet. ”

En varm mottakelse

Det er verdt å merke seg at Saylor er MicroStrategys største aksjonær som kontrollerer 72 prosent av stemmegivningen.

Når han snakket om hvordan selskapets ansatte reagerte på Saylors beslutning, sa han at de var „veldig begeistret“ for et så progressivt trekk:

“Vårt firma er fullt av teknologielskere, og Bitcoin er digitalt gull. Det er dematerialisering av gull på samme måte som Apple dematerialiserte kameraet ditt og Facebook dematerialiserte bildene dine, og Google dematerialiserte biblioteket ditt. Så det er veldig kult å være på kanten av den virtuelle bølgen der du gjør noe som kommer til å bli en million ganger bedre enn det som kom før det. ”